Hokej

Tentoraz to hokejistom nevyšlo: Duel so Senicou znamenal koniec šnúry piatich výhier za sebou

Pekná šnúra sa skončila, v Senici Prešovčania ťahali za kratší koniec a odchádzali bez bodu. Znamenalo to, že hokejisti k tomuto výsledku prišli až po piatich výhrach za sebou. V tabuľke to taktiež znamenalo pokles na tretie miesto, ale už ďalší duel v derby s Bardejovom môže napovedať viac.

Ilustračný obrázok k článku Tentoraz to hokejistom nevyšlo: Duel so Senicou znamenal koniec šnúry piatich výhier za sebou
Zdroj: Dnes24.sk

Veľké prekvapenie sa zrodilo nanešťastie na úkor druhého Prešova v Senici, ktorá po dobrom výkone dokázala favorita zdolať.

Zápas začal pomerne vyrovnane, oba tímy si vypracovali niekoľko šancí, ale brankári boli v prvej časti hry pozorní. Prvý gól padol až v 28. minúte, keď sa po rýchlom brejku domácich presadil Lukáš Klíma, ktorý prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Po tomto góle boli domáci aktívnejší, aktivita Senice napokon slávila úspech v podobe druhého gólu z hokejky Lukáša Ružičku.

Po vylúčení na strane hostí mali Seničania šancu na tretí gól, paradoxne sa však presadili hráči Prešova, keď v oslabení unikli Halás s Romanom Kohutiarom a druhý menovaný sa už nemýlil a znížil na 1:2. Ďalšiu presilovku však už Seničania dokázali využiť zásluhou Pavla Pavešica, a hoci to domáci skúšali bez brankára, Pavešicov gól bol posledný v tomto stretnutí a domáci si teda pripísali cenné tri body.

HC Dukla Senica – HC Prešov Penguins 3:1

  • Góly: 28. Klíma, 36. Ružička (Videlka, Pekarčík), 56. Pavešic – 49. Kohutiar (Halás) Diváci: 255
  • Prešov: Marton – Tartaľ, Nitriansky, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Macko, Medvec – Fajčák, Šechný (K), Chalupa – Halás, Kivader, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – Šándor, Horvát K., Horvát P.

Čítajte tiež:

Prešovčania to s futbalovou loptou jednoducho vedia: Na trávniku predviedli vymakané parádičky! VIDEO

text: Monika Krutá, foto: ilustračné/Vlado Salzer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM