Ľubomír Hudačko Futbal

Tatran rozniesol outsidera z Rimavskej Soboty: Diváci si tak prišli na ďalšiu kanonádu zeleno-bielych!

Favoritom súboja v Prešove bol jednoznačne Tatran, keďže bojuje o najvyššie priečky. Na ihrisku to aj patrične potvrdil a outsidera zdolal vysokým rozdielom. V dvoch ostatných dueloch zaznamenal parádny priemer gólov, keď skóroval každých 12 minút.

Ilustračný obrázok k článku Tatran rozniesol outsidera z Rimavskej Soboty: Diváci si tak prišli na ďalšiu kanonádu zeleno-bielych!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Súboj medzi Tatranom Prešov a Rimavskou Sobotou mal jednoznačného favorita. Domáci už v prvom vzájomnom meraní síl potvrdili dominanciu, keď vyhrali rozdielom triedy 3:0.

Od začiatku sa nehralo len na jednu bránu, pretože hostia pohrozili niekoľkými loptami. Lenže obrana odolala. Potom sa ale už ozaj hralo iba pred svätyňou hostí. Katona dvakrát vo vyloženej šanci nedal a pekne mieril aj Leško.

No potom práve Leško namieril presne po brejku pomedzi nohy a pekným volejom sa prezentoval Katona a zrazu bolo 2:0. Reprezentant Šafranko sa potom pri prvej žrdi pokúšal prekvapiť brankára, no pokus mu vyšiel o chvíľu a po prsnej trefe vyhrával 3:0. Kanonier sa presadil aj po prestávke, peknú ranu k žrdi umiestnil tak, že Tatran viedol už o štyri zásahy.

Skóre vylepšil ďalším zásahom po úniku na pravej strane Leško a to už vyzeralo s Rimavskou Sobotou veľmi zle. Tatran si napokon práve výsledkom 5:0 pripísal tri body. Po výprasku 10:3 v Makove tak zaznamenal v dvoch dueloch za sebou parádny priemer gólov; koňare skórovali každých 12 minút!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM