Ľubomír Hudačko Iné športy

Tatran Prešov získal v hádzanej desať titulov: Len jediný hráč bol úplne pri všetkých!

Po skončení extraligového finálového duelu medzi hádzanármi Tatrana Prešov a HK Topoľčany vypukla na lavičke domáceho tímu obrovská a nefalšovaná radosť zo zisku jubilejného desiateho titulu. Zaujímavosťou je, že len jediný hráč, ich v prešovskom drese získal všetkých desať!

Ilustračný obrázok k článku Tatran Prešov získal v hádzanej desať titulov: Len jediný hráč bol úplne pri všetkých!
Zdroj: Dnes24.sk

Tou oporou je Peter Tumidalský: „Pre mňa sú všetky tituly na rovnakom mieste, ani jeden z nich nebudem vyzdvihovať, všetkých desať je pre mňa TOP. Ani tento jubilejný, nie je špecifický, možno mi bude ráno špecificky zle,“ zažartoval po stretnutí Tumidalský, ktorý netuší, či bude aj naďalej pokračovať vo svojej športovej kariére. „Nerozmýšľal som nad tým, pretože neviem, či mám na to ešte silu. Srdce mi vraví hraj a hlava, že je koniec,“ zamyslel sa hráč s prezývkou „Pepe“.

Prešovčania zaznamenali v tejto sezóne najvyššej domácej súťaže 49 víťazstiev v rade a pre prešovského odchovanca bola náročnejšia ako tie predchádzajúce. „Každá sezóna je ťažšia a ťažšia. Pribúdajú zápasy a vy ste pomalší a pomalší. Keďže som starší, tak si budem musieť dať pozor aj na majstrovské oslavy, nie je to ako pred desiatimi rokmi. Pamätám si, že pri prvom titule boli oslavy bujaré a posnažíme sa ich vyrovnať,“ konštatoval Tumidalský, ktorý nezabudol pozdraviť ani zraneného trénera Petra Hatalčíka. „Pozdravujem ho do nemocnice, je to strašná smola, čo sa mu stalo.“

Hatalčík pri ceste na tréning pred druhým finálovým stretnutím nešťastne spadol z bicykla a museli ho hospitalizovať v prešovskej nemocnici, kde sa podrobil operácii členka.

foto: tatranpresov.sk

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM