Webnoviny - Iné športy

Tatran Prešov lanári Chorváta Šandrka

V hádzanárskom klube Tatran Prešov hľadajú posilu na post ľavej spojky. Rovnako ako pri trénerovi lovia v balkánskych vodách.

Ilustračné foto. Foto: SITA (WEBNOVINY) – V zápasoch maďarskej ligy, v ktorej v uplynulých dvoch rokoch účinkoval aj slovenský šampión, upútal ich pozornosť Josip Šandrk z Balatonfüredi KSE. Manažér Tatrana Miroslav Šosták strávil minulý týždeň na rokovaniach v zahraničí. V Maďarsku oslovil spomenutého rodáka zo Záhrebu.

Cesta k angažovaniu 24-ročnej chorvátskej spojky (209 cm, 98 kg) nebude jednoduchá, keďže má do konca nasledujúcej sezóny platný kontrakt s Balatonfüredom. „Josip patrí k popredným kanonierom maďarskej ligy. Je dobre stavaný, pohyblivý a hodil by sa nám na ľavú spojku. Šandrka však viaže s Balatonfüredom ešte ročná zmluva. Navyše, maďarskému klubu sa naskytla príležitosť hrať v jednej z európskych pohárových súťaží. Otázka jeho prípadného angažovania zostáva naďalej otvorená,“ vyjadril sa pre Korzár manažér sedemnásobného majstra SR Miroslav Šosták.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM