Ľubomír Hudačko Správy

Táto FOTKA z Prešovského kraja boduje: Na prvý pohľad príjemný záber, no ten názov stojí za to!

Autorovi fotky z Prešovského kraja sa podaril parádny záber, ktorý ešte aj vtipne okomentoval. Aký prívlastok by ste jej dali vy? Táto foto boduje v celoslovenskej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Táto FOTKA z Prešovského kraja boduje: Na prvý pohľad príjemný záber, no ten názov stojí za to!
Zdroj: Dnes24.sk

K letu bezpochyby patrí zachytávanie spomienok a zážitkov na telefóny, či foťáky. Slnečné dni, oddych na záhrade, či kúpalisku, ale aj potulky mestom. Aj v Prešovskom kraji sa určite máme čím pýšiť. A práve túto pýchu a osobitosť svojho regiónu môžete ukázať na svojich fotografiách.

Fotku poslal do súťaže aj autor Jozi Mačutek. Na prvý pohľad príjemná fotografia, no nesie aj príznačné uvedenie miesta fotenia: Ráno v Mordore.

Dostala už viacerých, keďže tomuto záberu sa podarilo získať zatiaľ najviac hlasov. Parádne zábery sa však podarilo zachytiť aj Prešovčanom, pozrite si ich vydarené zábery v našej galérii.

Ak sa vám niektorá z nich mimoriadne páči, môžete jej pridať hlas TU.

Krajší deň vám vyčaria aj zábery z Prešovského regiónu, no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska.

Súťaž sme spustili s našim partnerským webom ephoto a hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre pridávanie fotografií do súťaže platí do 31.08.2015.

Parádne zábery z nášho kraja: Kochajte sa aj vy!
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM