Ľubomír Hudačko Rôzne

Takto krásne nám rozkvitol Prešov: 15 jarných obrázkov z mesta, ktoré vám pohladia dušu

Dočkali sa aj Prešovčania! Po silnom vetrisku sa uplynulé dni konečne premenili teplého počasia plné pestrofarebných farieb. Tie vznikli vďaka rozkvitnutiu kvetov a stromov, čo pohladí dušu azda každému. V našej fotogalérii sa kochajte nádherou prírody.

Ilustračný obrázok k článku Takto krásne nám rozkvitol Prešov: 15 jarných obrázkov z mesta, ktoré vám pohladia dušu
Zdroj: Dnes24.sk

Aj v našom meste to už hýri jarnými farbami, rozkvitnutými kvetmi a svoje čaro ukazujú aj rozkvitajúce sa stromy. Vyrazili sme preto s fotoaparátom do ulíc Prešova. A veru, stálo to za to.

Nechať si ujsť prechádzku v meste v týchto dňoch by bolo azda hriechom. Prešov po studenom apríli plynule pomaly, ale isto prechádza do nového mesiaca a s tým súvisí aj príjemné májové oteplenie. Teplota okolo dvadsiatky prilákala malých i veľkých na to, aby si vychutnali pohodu nielen v centre mesta.

Kvitnúť začalo na každom rohu a to je vždy pastva pre oči. Posúdiť sami to môžete v našej fotogalérii, keďže na výber je nejedna farba kvetov, alebo stromov. Ak máte aj vy pekné zábery z jarného Prešova, pošlite nám ich mailom na hudacko@global24.sk, alebo cez našu stránku na Facebooku.

Čítajte tiež:

Prvé znaky jari v Prešove OBRAZOM: Takáto nádhera už kvitne v našom meste

Jar v Prešove rozkvitla do nádhery: Kochajte sa aj vy!
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM