Správy

Svoju prácu považujú za rizikovú: Revízori z Prešova prezradili, čo netradičné zažili

Jozef aj Marianna pracujú v Prešove ako revízori v MHD. Svoje povolanie považujú za rizikové a sami prezradili, čo netradičné počas nej zažili.

Ilustračný obrázok k článku Svoju prácu považujú za rizikovú: Revízori z Prešova prezradili, čo netradičné zažili
Zdroj: Dnes24.sk

Samozrejmosťou je, že ich ľudia spoznávajú na ulici. A keď nie sú v službe a cestujú v mestskej hromadnej doprave, cestujúci automaticky vyberajú doklady. A to aj vtedy, keď Mariannu vidia s nákupnými taškami.

Neobchádzajú ich

Cestujúci v našom meste často poukazujú na to, že neprispôsobivých občanov revízori zďaleka obchádzajú. Obaja to však rázne popierajú. „Kontrolujeme ich a ak cestujúci vidí, že to tak nie je, mal by si poznamenať číslo vozidla, čas a nahlásiť to dopravnému podniku. No neraz sa stane aj to, že si myslia, že ich nekontrolujeme, ale ide napríklad o pracovníkov Malých obecných služieb, ktorí do a z práce cestujú zadarmo. Ale toto ľudia nevedia. Svoju prácu považujeme za rizikovú,“ vysvetľujú revízori, ktorí denne skontrolujú aj 250 ľudí.

Revízorka Marianna následne prezradila vtipnú príhodu, ktorých zažíva pri svojej práci požehnane.

Zjedol lístok

„Jeden cestujúci mal označený lístok na oboch stranách. Pred mojimi očami jednu označenú časť odtrhol a zjedol. Kolega sa smial a podpichol ho, že odhryzol zlú stranu. Uveril mu, hoci to nebola pravda. Nakoniec zjedol aj zvyšný lístok a ja som sa ho spýtala, či mu chutilo,“ krúti hlavou Marianna, ktorú muži neraz pozývajú aj na kávu.

„Mne sa stalo, že jedna pani o mne hovorila celej svojej rodine, že som milý a že aj poradím a pomôžem. Povedala, že zavolala aj riaditeľovi a pochválila ma. Keď zistila, že mi to riaditeľ ešte nestihol povedať, povedala, že tam pôjde osobne. A aj šla a pochválila ma. Takéto reakcie cestujúcich vždy potešia,“ dodal Jozef na záver milú skúsenosť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM