Ľubomír Hudačko Rôzne

Sviatok zamilovaných môžete prežiť aj takto: V Prešove sa na Valentína bude podávať káva na netradičnom mieste!

Valentín sa už nezadržateľne blíži. A v metropole Šariša si ho budeme môcť vychutnať naozaj zaujímavo. V Prešove sa bude podávať káva na netradičnom mieste. Na svoje si však na nej neprídu iba zamilované páriky a ešte budete môcť aj pomôcť dobrej veci.

Ilustračný obrázok k článku Sviatok zamilovaných môžete prežiť aj takto: V Prešove sa na Valentína bude podávať káva na netradičnom mieste!
Zdroj: TASR

Sviatok všetkých zaľúbených je možné prežiť aj netradične. Napríklad vychádzkou na prešovskú Kalváriu, kde vám bude naservírovaná káva a ešte môžete aj pomôcť dobrej veci.

Akcia spojená s dobrou kávou, valentínskou láskou a pomocou pre iných. To je v prípade priaznivého počasia na programe v Prešove presne v deň sv. Valentína od 14.00. „Prešovskou Kalváriou sa bude niesť vôňa dobrej kávy, spojená s pomocou pre ľudí v núdzi. Šancu máte vychutnať si krásny výhlad a chuť kávy pripravenej s láskou. Cieľom tejto dobročinnej akcie je zbierka trvanlivých potravín pre ľudí v núdzi, ktoré budú umiestnené do výdajne potravín OZ Podaj ďalej,“ uviedol prešovský barista Viktor Štefančík, ktorý vám kávu pripraví.

A prečo Kalvária? Vychutnať si kávu zo svetových pražiarní a pritom pomôcť, sa totiž dá aj na nezvyčajných miestach a tým Kalvária nepochybne je. Odmenou vám bude skvelá káva a fantastický zážitok. „Zoznam potravín, ktorými pomôžete sú všetky druhy trvanlivých potravín a tiež drogéria či hygienické potreby,“ zakončil Štefančík.

Môže vás zaujímať:

Šanca pre všetkých zaľúbencov v Prešove: Zoberiete do ruky foťák a… na konci môžete zažiť krásnu romantiku

Rozlúčka s fašiangami ako sa patrí: Tradičná slávnosť zachytená na FOTO v Kapušanoch pri Prešove

Fašiangovanie v Prešove po prvýkrát aj so zabíjačkou: Takto veselo bolo v centre mesta na Hlavnej FOTO

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM