Michala Halásová Iné športy

Svetový pohár v kickboxe v maďarskom Szegede. Prešovskí Panteri priviezli 10 medailí!

Maďarský Szeged a Svetový pohár v kickboxe svetovej asociácie WAKO neprekvapil tak ako v minulých rokoch takmer v ničom, okrem chladného a upršaného počasia v piatok večer, v prvý súťažný deň.

Ilustračný obrázok k článku Svetový pohár v kickboxe v maďarskom Szegede. Prešovskí Panteri priviezli 10 medailí!
Zdroj: Dnes24.sk

Potom to už prebiehalo v mestskej szegedskej športovej hale tak ako vždy. Takmer tisíc štartujúcich z 24 krajín, silný ringšport, v ktorom sa odprezentovalo viac ako 450 borcov, silné výpravy z Ruska, Bieloruska, Poľska, Moldavska ale napríklad aj z Izraela či exotického ostrovného štátu Maurícius. Medzi nimi aj 38 pretekárov (kadetov, juniorov i seniorov) zo Slovenska, 21 borcov v rámci ringového reprezentačného výberu SZKB a ďalších 17 zástupcov klubov, ktorí štartovali spolu v 55 štartoch, 6 rozhodcov, kauči a tréneri.

Prešovskí Panteri prišli za Slovenskú reprezentáciu piati a za klub štyria pretekári. Podarilo sa im vybojovať cenné kovy a to v ringu LK: bronz Alexandra Nižníková, Michal Dráb, na tatami KL: zlato Erika Tartaľova, Viktória Kažiková, striebro Erich Nižník, Marek Karlik, Viktória Urdziková, bronz Erich Nižník, Marek Karlik, Viktóra Urdziková. Bol to úspech – z 9 pretekárov prešovského Panteru si siedmi pretekári priviezli 10 medailí.

Svetový pohár v Szegede
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM