Rôzne

Svadobné chvíle v Prešove, ktoré dopadli tak trochu inak: Príchod policajtov, hysterický plač aj volanie sanitky počas obradu!

To človek nevymyslí. Nie je svadba ako svadba, to asi netreba nikomu vysvetľovať. No niektoré svadobné momenty dokážu dopadnúť tak trochu inak. A týka sa to aj nášho mesta, veď sledujte!

Ilustračný obrázok k článku Svadobné chvíle v Prešove, ktoré dopadli tak trochu inak: Príchod policajtov, hysterický plač aj volanie sanitky počas obradu!
Zdroj: TASR

Pozreli sme sa na to, akých svadobných kuriozít bolo naše mesto už svedkom. A čítanie je to naozaj zaujímavé. Napríklad, pred šiestimi rokmi matrikárky a oddávajúci primátor neraz zažili v Prešove krušné chvíle. Vtedy si totiž svadbu podľa informácií z radnice rozmyslelo počas roka až dvadsať neviest!

V našom meste však nebola núdza ani o ďalšie zaujímavé situácie súvisiace so svadbami. Napríklad, podľa informácií z radnice, počas svadby do obradnej siene vtrhli policajti a chceli len jedno – odviesť ženícha. Pracovníčky matriky nevedeli, čo majú robiť, nevesta sa hystericky rozplakala. Ženích jej však podľa informácií z radnice všetko vysvetlil, vzali sa a potom ženícha odviedla polícia rovno do väzenia.

Poriadne šoky zažili svadobčania aj matrikárky priamo počas jedného obradu, keď museli zavolať sanitku. Nevesta totiž začala rodiť. V Prešove sa podľa informácií z radnice stalo už aj to, že ráno nevesta zavolala na úrad, že svadbu ruší, lebo sa s nastávajúcim pohádala a vydávať sa už nechce. Iné udalosti sa pre zmenu stali vlani, v roku 2015. Hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová uviedla, že v našom meste prišlo aj k pozitívnejším prípadom.

„Jedným mladomanželom ich hostia pripravili prekvapenie a to také, že im pri výmene svadobných prsteňov prišla zahrať obľúbená prešovská skupina. Stáva sa tiež aj to, že mladým snúbencom „asistuje“ pri výmene obrúčok ich dieťa, ktoré sa tak stáva súčasťou budúcej spomienky na významnú udalosť. V minulom roku bol na jednom sobáši aj netradičný hosť – psík, samozrejme so slávnostnou vizážou, ktorú dotváral motýlik vo farbách nevestinej kytice," zakončila hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Netradičné situácie či prekvapenie počas svadobného obradu: Prešovská radnica zaznamenala aj tieto nevšedné prípady!

Láska nepozná hranice, platí to aj pre Prešov: Aj takíto zaľúbenci mali svadbu v našom meste!

Herečka Stanka Kašperová: Svadbu mala v divadle, jej obľúbené miesto v Prešove vás dostane

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM