Ľubomír Hudačko Od Vás

Svadba s vyvolenou a tajomstvo je odhalené: Prešovská kapela predstavila pravé Heľenine oči!

Toto je ona! Skupine Heľenine oči už prakticky nechýba nič. K radom svojich fanúšičiek konečne môžu s hrdosťou predstaviť aj tú najpovolanejšiu. Samotnú Heľenu, ktorá svoje oči predstavila rovno ako nevesta!

Ilustračný obrázok k článku Svadba s vyvolenou a tajomstvo je odhalené: Prešovská kapela predstavila pravé Heľenine oči!
Zdroj: Dnes24.sk

Uvádza tak samotná kapela na svojej oficiálnej stránke sociálnej siete. Veľká radosť a nekonečné šťastie patrí bubeníkovi formácie z Prešova Róbertovi Hatalovi alias Skippimu, ktorý spolu s kolegami predstavil svoju vyvolenú a aj jej oči.

Bubeník sa nám oženil. A kedže je to člen, ako inak, za ženu si vzal Helenku,“ uvádzajú pre fanúšikov informáciu. Podľa nich je to svetová premiéra. Historicky prvýkrát sa teda predstavila kompletná zostava už aj s Heľenou a jej krásnymi očami.

K fotografii tak aj vtipne pomenovali, kto sa na nej nachádza. „Zostava: Zadný rad zľava doprava: Lynch HO, Tomáš Durkáč, Róbert Hatala, Jakub Tirco, Ležmo v náruči: Helenka,“ uviedli vtipne popis fotografie.

Kapela HO začala hrať v roku 2003, kedy zrejme náhodne a úspešne absolvovala súťaž „Stropkovská hudobná liga“, ktorú náhodne a úspešne a prekvapivo vyhrala. Bolo to prekvapením už len z toho dôvodu, že sa na tento koncert nedostavil bubeník kapely. Dnes je už však ženatý s Helenou a jej očami.

foto: archív FB kapely

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM