Ľubomír Hudačko Správy

Súťaž o NAJ mesto sa už blíži ku koncu: Sledujte, ako sa darí Prešovu...

Internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska sa už pomaly blíži ku koncu. Ako sa momentálne darí Prešovu? Pozreli sme sa na to.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o NAJ mesto sa už blíži ku koncu: Sledujte, ako sa darí Prešovu...
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o NAJ mesto Slovenska, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, odštartovala 1. apríla a potrvá do 31. októbra. Pozreli sme sa na to, kto aktuálne okupuje prvé tri miesta v rebríčku a najmä na to, ako sa darí práve nášmu mestu.

V priebežnom rebríčku pár týždňov pred koncom súťaže figuruje na prvom mieste Bardejov, prenasledovaný Spišskou Novou Vsou a Púchovom.

A čo naše mesto? Prešov aktuálne v priebežnom poradí atakuje TOP 20. Zo 140 miest z celého Slovenska patrí tomu nášmu momentálne 21. pozícia.

Poradie sa ešte môže neustále meniť a prispieť k tomu môžete aj vy. Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto je možné prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Víťazom sa stane mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 6. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM