Monika Földešiová Rôzne

Študentom sa začnú otvárať dvere v Bratislave

Prvé dva mesiace v roku žiaci stredných škôl činia svoj prvý krok na ceste budovania svojej budúcej kariéry. Výber vysokej školy je na celom Slovensku spojený aj s predstavovaním škôl. Deň otvorených dverí pripravila pre záujemcov aj vysoká škola v B

Pedagogická fakulta patrí medzi najväčšie fakulty Univerzity Komenského a je zároveň aj najväčšou pedagogickou fakultou na Slovensku. Pripravuje pedagogických pracovníkov (učiteľov a vychovávateľov) pre predškolské zariadenia, základné a stredné školy, odborníkov pre rezorty školstva, práce a sociálnych vecí a zdravotníctva a učiteľov a vychovávateľov pre všetky druhy špeciálnych škôl a zariadení na Slovensku. Fakulta má ako popredné výskumné pracovisko premyslene vypracovaný program postavený na prepojenosti disciplín tzv. všeobecného učiteľského základu s disciplínami jednotlivých odborov (špecializácií), s odborovými didaktikami a pedagogickými praxami na všetkých typoch škôl a školských zariadení.

Príďte sa aj presvedčiť o kvalite výučby a zoznámiť sa s pedagogickým prostredím 22. januára 2011. Spoločnú prezentáciu jednotlivých katedier Pedagogickej fakulty si môžete pozrieť v miestnosti R 125 na 1. poschodí. Začiatok prezentácie je o 10.00 hod, 11.00 hod a 12.00 hod.

[link=http://www­.fedu.uniba.sk/in­dex.php?id=5]Vi­ac info o fakulte[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM