Ľubomír Hudačko Futbal

Štartuje jarná časť II. ligy: Pozrite si originálne VIDEO, ako trénujú hráči Tatrana!

Svoj prvý zápas po zimnej prestávke odohrajú futbalisti Tatrana Prešov na ihrisku Liptovského Mikuláša. Súboj s posledným tímom ligy bude aj konfrontácia dvoch Tatranov, ktorý by mal mať jasného favorita. Zaujímavým spôsobom predstavili fanúšikom koňare spôsob tréningu, pozrite si video.

Ilustračný obrázok k článku Štartuje jarná časť II. ligy: Pozrite si originálne VIDEO, ako trénujú hráči Tatrana!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Narozdiel od iných rokov, tentoraz zelenobieli necestovali do zahraničia a absolvovali len jedno sústredenie v Kúpeľoch Nový Smokovec vo Vysokých Tatrách.

Súčasťou toho bolo aj deväť prípravných stretnutí. V nich zaznamenali zelenobieli úspešné výsledky proti tímom z nižších súťaží, no na celky z vyššej súťaže nestačil. „V zápasoch so Slovanom, či Košicami sme pohoreli v koncovke. Najmä teda s tým Slovanom, lebo hra myslím si, bola dobrá. Nepremieňali sme ale šance. S Košicami to bolo také, že hrali niečo iné, tak boli prvý polčas lepší. No v druhom sa hra vyrovnala, dali sme dva góly a aj napriek prehre 2:3 sa dali nájsť aj pozitíva," hodnotil kapitán tímu Peter Petráš pre oficiálny web klubu Tatrana.

Po generálke sa už všetci pripravujú a pozornosť sústredia na sobotu 8. marca a štart ligového roka. Nálada je dobrá, chlapci sa tešia na ligu. Ambície máme stále tie najvyššie. Stále tomu verím, že nič nie je stratené. Na úvod hráme vonku, ale potom máme tri kolá doma," povedal.

Jar otvoria hráči Tatrana na ihrisku aktuálne posledného tímu tabuľky z Liptovského Mikuláša. „Určite to tam bude ťažké. Na Liptov prišiel tréner Goffa, takže si myslím, že budú hrať trošku agresívnejšie. Potrebujeme získavať plný počet bodov, aby sme sa udržali v hre a takisto aj s Podbrezovou doma musíme získať tri body, aby sme mohli povedať, že s tým vieme niečo spraviť,„ dodal prešovský kapitán pre oficiálnu webstránku prešovského tímu, ktorý sa takisto podujal na zaujímavý spôsob priblíženia tréningov fanúšikov, keď mal kameru pripevnenú na čele a priaznivci tak môžu spoznať, ako to vyzerá "jeho okom“. Pozrite si video.

Zdroj: 1fctatran

Tréning z pohľadu kapitána
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM