Ľubomír Hudačko Krimi

Starosta obce pri Prešove zistil vlámanie na obecný úrad: To, čo mu z kancelárie zmizlo by ste netipovali!

V obci pri Prešove došlo ku krádeži. Určite by ste ale netipovali, čo mohol neznámy páchateľ potiahnuť. Starosta zalarmoval policajtov, tí vyčíslili netypickú sumu škody!

Ilustračný obrázok k článku Starosta obce pri Prešove zistil vlámanie na obecný úrad: To, čo mu z kancelárie zmizlo by ste netipovali!
Zdroj: TASR

Na polícii v Chminianskej Novej Vsi v okrese Prešov oznámil krádež vlámaním do obecného úradu vo svojej obci starosta Bertotoviec.

„Ku krádeži došlo počas noci z piatka na sobotu, kedy doposiaľ neznámy páchateľ rozbil jedno z okien na obecnom úrade a cez takto vzniknutý otvor vnikol do vnútra,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

V budove následne poškodil podľa hovorcu päť prechodových dverí, drevenú pokladničku a rozbil sklo na ďalších troch prechodových dverí. „Z miestnosti kancelárie starostu ukradol dva skrutkovače,“ pokračoval Džobanik. Ako dodal, škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na 2 eurá a poškodením zariadenia na najmenej 266 eur. „Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci,“ uzavrel hovorca.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM