Tlačové správy

Grily Weber prichádzajú s virtuálnou grilovačkou na Facebooku

Neviete si predstaviť nič lepšie, ako stáť nad žeravými uhlíkmi s obracačkou v ruke a vychutnávať si lahodnú vôňu grilovaných špecialít?

Ilustračný obrázok k článku Grily Weber prichádzajú s virtuálnou grilovačkou na Facebooku
Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste fanúšikom barbecue, sledujte facebookové konto aj webovú stránku špičkových amerických grilov Weber®, kde sa dozviete všetko o grilovaní ako gastronomickej disciplíne. Okrem toho si môžete vyskúšať, aké je to grilovať hamburgery či steaky pre netrpezlivých zákazníkov, zbierať body a zapojiť sa tak do súťaže o kvalitné americké grily Weber®, ktorých ambasádorom je nekompromisný šéfkuchár Zdeněk Pohlriech.

Hra, s ktorou na túto grilovaciu sezónu prichádza značka Weber-Stephen, obsahuje 7 týždenných hracích kôl, v ktorých je účelom „nagrilovať si“ čo najviac bodov. Súťaž potrvá od 25. mája do 12. júla 2015 a hráči budú mať denne k dispozícii 20 hracích pokusov. V prvom hracom kole si skúsite, ako zvládate pripravovať hamburgery podľa objednávok hostí, v druhom kole grilujete rôzne druhy mäsa, v treťom kole musíte zvládnuť celé jedlo podľa receptu a odpovedať na súťažné otázky.

Ak získate do súťaže aj svojich priateľov a známych cez sociálne siete, máte plus, pretože pokiaľ budete mať s niektorým z hráčov rovnaký počet bodov, práve počet získaných známych rozhodne. Výhry sú skutočne lákavé: v každom kole sa súťaží o špičkový gril Master Touch GBS 57cm, grilovacie príslušenstvo a náradie!

Sledujte: https://www.facebook.com/sefgrilu.sk a staňte sa pravým Šefom grilu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM