Ľubomír Hudačko Správy

Spravodajský súhrn z Prešova: Top témy týždňa v jednom balíku

Nenechajte si ich ujsť. V jednom balíku vám prinášame témy z Prešova, ktoré našich čitateľov počas týždňa zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn z Prešova: Top témy týždňa v jednom balíku
Foto: Ľubomír Hudačko

Dôležitý termín

Informácia, na ktorú vodiči čakali. Takú predstavila primátorka Andrea Turčanová, keď uviedla termín, kedy prejdú prvé autá po prešovskom kruhovom objazde pri ZVL.

Začnú stavať obchvat

Jeden z posledných chýbajúcich úsekov diaľnice medzi Bratislavou a Košicami už má zhotoviteľa. Zmluva o dielo na výstavbu úseku D1 Prešov, západ – Prešov, juh je podpísaná a stavať sa začne v júni. Aj to vás tento týždeň mimoriadne zaujalo.

Dopravné značenie

V utorok sme vás informovali, že sa v Prešove na sídliskách chystá nové zvislé dopravné značenie. Jeho cieľom je podľa radnice zaviesť poriadok v parkovaní.

Rozhovor s Prešovčanom

Z metropoly Šariša sa odsťahovať nechce, podieľa sa na organizovaní atraktívnych pretekov a je aj autorom známej sochy v centre Prešova. Umelecký kováč Michal Kačmár nám poskytol rozhovor.

Kvíz o Prešove

Poznáte dokonale svoje mesto? Tak sa predveďte v našom kvíze a priraďte čo najrýchlejšie správne ulice k 10 známym a dôležitým miestam v Prešove.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM