Ľubomír Hudačko Krimi

Spoveď babky Jožka (†5), ktorého zrazil nákladiak: Nevedel sa dočkať školy, bol to miláčik

V obci Rokycany, okres Prešov cítiť zúfalstvo na každom kroku. Svoje o tom vie stará mama chlapca (†5), ktorého zrazilo nákladné auto pri cúvaní.

Ilustračný obrázok k článku Spoveď babky Jožka (†5), ktorého zrazil nákladiak: Nevedel sa dočkať školy, bol to miláčik
Zdroj: Webnoviny.sk

Jožko bol podľa nej malý šibal, ktorý miloval jazdu na bicykli. Na svojho obľúbeného dvojkolesového tátoša však už chlapček žiaľ nikdy nenasadne. „Ráno vstal, nasadol na neho a už ho nebolo. Bol to náš miláčik. Už ho nikdy neuvidíme živého,“ so smútkom povedala pre portál čas.sk stará mama Veronika (58).

Mal ďalších troch súrodencov – Janku (1), Marka (3) a Lauru (11): „Nevedel sa dočkať, keď prvý raz sadne do prváckej lavice. Už mal pripravenú tašku na šlabikár,“ doplnila pre čas.sk babka.

K nehode došlo podľa polície pri cúvaní na opravovanej miestnej komunikácii. Vodič (40) sa totiž chcel s nákladným autom otočiť, ale nápravmi zachytil chlapčeka. „Vodič sám okamžite zavolal pomoc – zraneného chlapca sa však lekárom napriek mimoriadnej snahe nepodarilo zachrániť,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Vodič bol podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom: „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal včera trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM