Ľubomír Hudačko Kultúra

Speváčka Michaella pripravuje silný videoklip: Podieľajú sa na ňom uznávané mená!

Prešovčanka Michaella svojich fanúšikov poteší novým videoklipom, ktorý sa pripravoval dokonca bez toho, aby o tom vedela. Dostala ho ako darček k narodeninám a bude stáť za to. Ukrýva v sebe totiž hlboké rodinné posolstvo! Na výrobe sa podieľajú Prešovčanom známe mená Jaris či Randy.

Ilustračný obrázok k článku Speváčka Michaella pripravuje silný videoklip: Podieľajú sa na ňom uznávané mená!
Zdroj: Dnes24.sk

Aktuálny singel Michaelly je nabitý silnými emóciami. Skladbu Blízki – vzdialení zvýrazni pripravované video.

Prekvapenie na narodeniny

Režisérsku taktovku pod svoje krídla zobral skvelý Jaris (Nocadeň, Komajota, najnovšie aj IMT Smile) a to je záruka ďalšieho výnimočné diela. Keď sa k tomu priráta scenár z väčšej miery v podobe Vlada Gnepu, alias Randyho, fanúšikovia sa naozaj majú na čo tešiť.

Hoci sa s nápadom vyjadriť pocity prostredníctvom videa pohrávala mladá speváčka Michaella dlhšie, termín vybraný nemala. O to viac ju dojalo gesto manžela Rasťa Pappa, keď jej k narodeninám venoval ako darček práve natáčanie klipu. Čakalo ju teda obrovské prekvapenie: „O scenári sme sa s Randym bavili už dlhšie, no Rasťo ma postavil pred hotovú vec. Zablahoželal mi a povedal, že prípravy na klip sú v plnom prúde, pričom dátum a priestory už boli dohodnuté,“ smiala sa Michaella.

Premiéra onedlho

Text k singlu Blízki – vzdialení má na svedomí Ivana Drábová. Michaella ju poprosila, aby jej napísala pesničku o autentických pocitoch žien, ktoré sú odlúčené od svojich partnerov, pretože ako živitelia rodín musia často odchádzať stovky kilometrov za prácou. „S touto situáciou som sa stretávala v poslednej dobe stále častejšie a častejšie. Okrem toho, aj náš otec pracoval celý život v zahraničí a mama nás troch vychovávala sama,“ poznamenala Michaella.

Klip bude mať premiéru v pondelok 14. októbra. Natáčal sa na jeden záber a ako hosť sa v ňom predstaví sláčikové kvarteto, no v prvom rade Michaella opäť potvrdí, že je veľmi empatickou ženou: „Ľuďom sa budem pozerať z očí do očí,“ prezradila Michaella.

Redakciu informoval Imrich Makó, PR a produkčný manažér

Foto: Peter Ilenčík

Speváčka Michaella pripravuje silný videoklip: Podieľajú sa na ňom uznávané mená
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM