Ľubomír Hudačko Krimi

Šokujúci útok v prešovskej cestovke: Žena pracovníčku bila po hlave fľašou vodky!

Útok v práci, na ktorý bude ešte dlho pamätať. Presne to zažila v Prešove pracovníčka cestovnej agentúry, ktorú podľa polície napadla žena fľašou vodky!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci útok v prešovskej cestovke: Žena pracovníčku bila po hlave fľašou vodky!
Zdroj: TASR

Prešovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločin lúpeže, ku ktorej podľa polície došlo v jednej prešovských cestovných kancelárií.

„V čase okolo 14.00 hod. vošla do kancelárie na Masarykovej ulici neznáma žena. Pracovníčku (54) oslovila pod zámienkou zistenia ceny cestovných lístkov, kde následne z tašky, ktorú mala pri sebe, vytiahla plnú sklenenú fľašu s označením Vodka jemná. Fľašu chytila do pravej ruky a následne ňou začala pracovníčku opakovane udierať po hlave a rukách, pričom počas toho kričala: "daj šicke peneži“," uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Pracovníčka sa podľa hovorcu počas útoku bránila tak, že ľavú ruku dala pred seba a pravou rukou sa snažila ženu od seba odtlačiť preč. Ako dodal D. Džobaník, pri jednom údere po hlave sa fľaša rozbila, a tak ju žena chytila za vlasy a pritlačila jej hlavu ku stolu. Pracovníčka nato začala kričať, v čom sa neznáma žena zľakla a z kancelárie ušla preč.

„Napadnutá žena utrpela zranenia v oblasti hlavy a to tržno-zhmoždenú ranu o veľkosti 0,5 cm, ktorá si nevyžiadala PN, pričom jej nevznikla žiadna škoda na majetku. K popisu páchateľky poškodená uviedla: žena – Rómka, vysoká asi 160 cm, v tmavom oblečení, vlasy upravené do copa. Nemala žiadne výrazné znamenia,“ dodal Džobanik.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM