Rôzne

Šoféri, na toto bacha: Polícia upozorňuje na čiastočné obmedzenie v doprave!

Vodiči, zbystrite pozornosť a tieto riadky si radšej prečítajte. Muži zákona upozorňujú na čiastočné obmedzenie v doprave.

Ilustračný obrázok k článku Šoféri, na toto bacha: Polícia upozorňuje na čiastočné obmedzenie v doprave!
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Polícia na sociálnej sieti upozorňuje na uzávierku na ceste II/545 v úseku Kapušany – Bardejov z dôvodu vykonávania rekonštrukčných prác.

Muži zákona zároveň doplnili, že stavebné práce na pozemnej komunikácii budú vykonávané komplexne podľa jednotlivých pracovísk.

„V rámci obce Kapušany je potrebné počítať s úplnou uzávierkou pri potravinách. Obchádzková trasa na Bardejov je vedená po ulici Nová Štvrť. Výrazným obmedzením dopravy bude úprava cestného telesa II/545 v križovatke pri obci Fulianka, kde bude premávka vedená v jednom jazdnom pruhu a premávka bude regulovaná cestnou svetelnou signalizáciou,“ uviedla polícia.

Dodala, že zároveň v celom úseku je potrebné počítať s obmedzením na mostných objektoch a priepustoch.

„Z dôvodu, že sa jedná o výraznú rekonštrukciu dôležitého dopravného ťahu, prosíme všetkých účastníkov cestnej premávky o rešpektovanie prenosného dopravného značenia a zvýšenú pozornosť s ohľadom na pracovníkov vykonávajúcich stavebné práce. Zároveň prosíme o trpezlivosť. Rekonštrukcia cesty II/545 bude prebiehať od 9. 8. 2019 do júna 2020,“ uviedli muži zákona.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM