Krimi

Sledujte, čo sa udialo v Prešove: Najskôr ponuky na sex a... potom to prišlo!

Muži zákona sa pustili do vyšetrovania. Pozrite si, k akým prípadom podľa slov polície došlo v meste Prešov...

Ilustračný obrázok k článku Sledujte, čo sa udialo v Prešove: Najskôr ponuky na sex a... potom to prišlo!
Zdroj: Dnes24.sk

Krajský policajný hovorca Daniel Džobanik uviedol, že na policajnú linku 158 oznámil v nedeľu (15.10.2017) večer muž krádež mobilného telefónu a peňaženky s dokladmi.

Džobanik dodal, že zatiaľ neznáma žena v čase okolo 21.30 hod vylákala poškodeného za zastávku MHD na Volgogradskej ulici v Prešove s ponukou na sex. „Po vzájomnom obchytkávaní a dotykoch, mu žena zo zadného vrecka odcudzila mobilný telefón a z predného vrecka peňaženku s peniazmi, platobnými kartami a dokladmi. Celková škoda sa vyšplhala na 1 700 eur,“ povedal policajný hovorca.

Ten zároveň dodal, že obdobným spôsobom bol okradnutý na prešovskej autobusovej stanici včera podvečer iný muž. „V čase okolo 18:30 hod sa mužovi, ktorý stál vedľa nástupišťa SAD, prihovorila neznáma žena. Pod zámienkou ponuky sexu sa o neho obtierala a bez toho aby to poškodený spozoroval využila jeho nepozornosť a zo zadného vrecka mu odcudzila peňaženku. Okradnutému mužovi tak vznikla škoda 60 eur. Polícia oba prípady vyšetruje ako prečin krádeže,“ uviedol Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM