Ľubomír Hudačko Správy

Skvelá správa pre Prešovčanov: Poznáme dátum otvorenia Delne a vaše peňaženky sa potešia!

Areál prírodného kúpaliska na Delni otvoria už doslova za pár chvíľ. A potešia sa aj peňaženky návštevníkov. Navyše, o takmer týždeň neskôr sa chystá ešte aj slávnostné otvorenie. Tu sú všetky dôležité podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre Prešovčanov: Poznáme dátum otvorenia Delne a vaše peňaženky sa potešia!
Zdroj: Dnes24.sk

Rekreačný areál Delňa bude otvorený už od 1.7.2016. Počas otváracieho dňa na ľudí čaká príjemné prekvapenie. Podľa informácií mestskej spoločnosti Prešov Real bude totiž v tento deň vstup zdarma.

Mestská spoločnosť Prešov Real, ktorá bude letnú sezónu prevádzkovať informovala aj o ďalšej dátume. Chystá sa ešte totiž aj slávnostné otvorenie sezóny, ktoré bude na programe takmer o týždeň neskôr.

„Už 7. júla 2016 pozývame návštevníkov na slávnostné otvorenie sezóny. V prírodnom areáli sú k dispozícii tri športové ihriská – na volejbal a plážový futbal s novým pieskom. Takisto aj vodné bicykle, detské ihriská aj moderné fitness ihrisko. Delňa ponúka možnosť relaxačnej cyklistiky na ploche približne 15 hektárov. Počas otváracích hodín bude otvorená budova s občerstvením – jednoduché jedlá a nápoje,“ sprostredkoval nám informácie o Delni konateľ mestskej spoločnosti Prešov Real Jaroslav Buzogáň.

Prečítajte si tiež: Po vyše 10 rokoch sa bezpečne okúpeme na Delni: Už napúšťajú hygienicky čistú vodu!

V areáli sa nachádzajú aj toalety a sprchy. Počas leta sa pre návštevníkov pripravujú rôzne atrakcie a podujatia, o ktorých sa bude priebežne informovať. „Zo vzdušných atrakcií napríklad vyhladkové lety v kotvenom balóne, let balónom a desaťminútové vyhliadkové lety vrtuľníkom,“ dodal Buzogáň. Novinkou navyše pre fanúšikov vodných adrenalínových športov bude, že počas niektorých letných dní sa pripraví možnosť vyskúšať si flyboard a hoverboard.

Prečítajte si tiež: Delni svitá na lepšie časy: Po 13 rokoch opäť zažijeme čistú vodu!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM