Ľubomír Hudačko Futbal

Skúsený Miro Poliaček o situácii v Tatrane: Musíme bodovať, kde sa dá!

V Poprade sa len tak ľahko nevyhráva, čo však neplatilo pre futbalistov prešovského Tatrana. Tí Tatrancov zdolali vôbec ako prví v sezóne. Skúsený Miro Poliaček dokonca hral s boľavým chrbtom, ktorý len tlmil liekmi. Opora zo stredu poľa však dúfa, že dobrú sériu tím udrží čo najdlhšie.

Ilustračný obrázok k článku Skúsený Miro Poliaček o situácii v Tatrane: Musíme bodovať, kde sa dá!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Koniec jesene sa nezadržateľne blíži a Prešov zatiaľ nie je na postupovej, minimálne 6. priečke. Môže za to spackaná séria bez výhry po dvoch dueloch na začiatku, ktoré hráči zvládli naplno.

Stále sa tak ešte nevyhrabali z výsledkov, ktoré ich na pár dní dokonca posadili na poslednú priečku. To si Prešovčania jakživ nepamätali. Po troch bodovaniach za sebou je však situácia už lepšia a zverenci trénera Vargu okupujú siedme miesto. Chýba im ešte teda jeden krok na to, aby sa dostali do barážovej šestice, ktorá bude na jar bojovať v zmiešanej skupine už aj s mužstvami zo Západu.

S bolesťami chrbta pred zápasom s Popradom bojoval skúsený Miro Poliaček: „Pred zápasom ma to bolelo, dal som si tabletku,“ povedal. Po súbojoch sa problémy obnovili a zosilneli. „Rozhodol som sa preto radšej striedať,“ opísal nepríjemnosti pre webstránku klubu.

„Body zvonku sú dobré, doma sme už toho postrácali dosť. Musíme proste bodovať, kde sa dá," zamyslel sa hráč zo Šariša. "Ako sme vraveli, keď sme sa ocitli na poslednom mieste, potrebujeme sériu a držať ju čo najdlhšie. Teraz máme doma Kubín a musíme urobiť všetko preto, aby sme vyhrali,“ burcuje ďalej k ďalšiemu bodovému zisku Poliaček.

foto: 1fctatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM