Ľubomír Hudačko Kultúra

Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Tipy, čo zažiť v Prešove

Čo budete robiť počas tohto víkendu? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Tipy, čo zažiť v Prešove
Foto: Ľubomír Hudačko

Festival Komika

27. mája 10:00 – 13:00 v NKP Solivar

Zábavný, energický a pútavý úvod do improvizačného divadla pre všetkých. Nemusíte byť rodeným zabávačom a ani mať skúsenosti s herectvom. Tento workshop je pripravený pre všetkých záujemcov a záujemkyne, pre ktorých nie je angličtina rodným jazykom.

Majstrovstvá SR v dráhovej cyklistike

27. mája – 28. mája na Velodróme

Všetci priaznivci cyklistiky, máte šancu užiť si na Majstrovstvá Slovenskej republiky v dráhovej cyklistike. Program bude pripravený na prešovskom Velodróme.

Crazy Colors

27. mája 10:00 – 19:00 Parkur Presov, Jazdecká 1

Asi najšialenejšia bežecká párty v roku 2017. Je úplne jedno či ste športovec alebo nie, tu ide hlavne o zábavu. Toto podujatie je určené pre všetky vekové kategórie, ide iba o to, či sa viete baviť alebo nie. Čaká vás množstvo noviniek.

Všetko najlepšie

28. mája 16:00 – 18:30 v DJZ

Ray Cooney patrí bezpochyby medzi najslávnejších a najúspešnejších súčasných autorov bláznivých divadelných komédií patriacich do rodiny ľahšieho bulváru. Jeho hry sa vyznačujú dokonalou, až matematicky presnou konštrukciou absurdných situácií.

Brick Circk

28. mája 16:00 – 17:30 v PKO

Tehlorevue pre deti každého veku. Príďte si pozrieť klauniádu (komické, klaunské vystúpenie) z dielne pražského Sacra Circus v hlavnej úlohe z klaunom, tehlárom, Števom Capkom. Prídete na to, že tehlu nemusíte použiť len na stavbu. Môžete ju variť, hrýzť, telefonovať s ňou, mlieť ju, tancovať s ňou a mnoho ďalších, podivných vecí.

Bláznove zápisky

28. mája 18:30 – 20:30 v DJZ

Groteskná dráma o úprimnom a krehkom človeku, ktorý nikdy nebol „in“. Príbeh neustále inšpirujúci svojou aktuálnosťou v podaní Banskobystrického bábkového divadla na Rázcestí na Malej scéne divadla Jonáša Záborského.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM