Milan Jusko Rôzne

Seniori súťažili v športe fajnšmekrov

Horúci letný deň sa dá stráviť pri vode, prechádzkou v prírode, no teplé počasie sa dá využiť aj na šport, ako to bolo v prípade seniorov v Zariadení pre seniorov Náruč. Dnes si totiž vitálni seniori zmerali svoje sily vzájomným súperením v golfe.

Zariadenie pre seniorov Náruč sa dnes zmenilo na golfové bojisko, na ktorom sa stretlo desať štvorčlenných družstiev v minigolfovom turnaji. „Golf je veľmi zaujímavá hra, ktorú môžu hrať ľudia bez ohľadu na vek, “ uviedol organizátor podujatia Jozef Dobrovič, riaditeľ ZpS Náruč na Veselej ulici. Ako dodal, ide o prvý ročník turnaja, z ktorého je zámer urobiť tradíciu.

„Teším sa, že naši seniori sa stretli opäť na skvelom podujatí, kde vek nie je žiadnou prekážkou, “ povedal na úvod primátor Pavel Hagyari, ktorý zároveň symbolicky otvoril turnaj prvým odpalom.

Hneď v úvode tohto milého športového podujatia bolo cítiť príjemnú atmosféru relaxujúcich, športujúcich seniorov, ktorí využili svoj dnešný voľný čas aj touto formou relaxu. Program pokračoval „gardenparty“ a zábava by mala podľa slov riaditeľa pokračovať do večerných hodín.

presov24 text: Veronika Kmetóny Gazdová video: Milan Jusko

Seniori súťažili v športe fajnšmekrov
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM