Ľubomír Hudačko Hokej

Sen o semifinálne sa pre nás rozplynul: 3 zápasy=3 prehry, hokejisti Prešova dohrali

Aj keď sa na začiatku play off spomínal Prešov ako mužstvo, ktoré môže prekvapiť – prekvapenie z jeho strany sa napokon nekonalo. Naši hokejisti nedokázali postúpiť do semifinále a po troch prehrách so Spišiakmi končia sezónu najskorším možným spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Sen o semifinálne sa pre nás rozplynul: 3 zápasy=3 prehry, hokejisti Prešova dohrali
Zdroj: Dnes24.sk

Favorit bol celkom jednoznačný, veď Spišská vyhrala základnú časť a nastúpila proti poslednému tímu, ktorý sa ešte mohol kvalifikovať do play off. Ním bol Prešov a aj keď najmä druhý duel naznačoval, že séria ešte môže byť dramatická, opak bol pravdou.

Po troch prehrách sa hokejisti PHK lúčia so sezónou najskorším možným spôsobom, prehra len o jediný gól si už história pamätať nebude. Do semifinále tak postúpili Spišiaci.

V utorok si už tretíkrát so súperom zmerali sily tentokrát na domácom ľade. S novou posilou v bránke zvíťazili hostia nad Prešovom 3:2. O góly Spišiakov sa postarali František Koky, Branislav Cvengroš a Ľubomír Vaic. Prešovčanov gólmi potešili Pekarčík a Tomčák.

PHK 3b Prešov – HK Spišská Nová Ves 2:3 (1:2, 0:1, 1:0)

  • Góly a asistencie: 11. Pekarčík (Tomčák, Gaborčík), 46. Nagy (Gaborčík, Potoček) – 3. Koky (Leskovjanský, Vartovník), 16. Cvengroš (Hamrák, Smotrila), 27. Vaic (Smotrila, Hamrák)
  • Stav série: 0:3

Čítajte aj možnosť pokochať sa vzácnym kovom!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM