Marcel Mojžiš Krimi

SBS-kárke prešovského obchoďáku to neuniklo: Takúto akciu spozorovala na kamerovom systéme!

SBS-kárka prešovského obchodného domu sa obrátila na mužov zákona. Policajtom oznámila, čo podľa jej slov spozorovala pri pohľade na kamerový systém. Tí neváhali a vyrazili do akcie.

Ilustračný obrázok k článku SBS-kárke prešovského obchoďáku to neuniklo: Takúto akciu spozorovala na kamerovom systéme!
Foto: Rastislav Búgel

Zamestnankyňa SBS jedného z obchodných domov v Prešove oznámila v nedeľu asi hodinu po polnoci na Obvodné oddelenie Policajného zboru Prešov – Juh, že na kamerovom systéme zaznamenala ako skupina ľudí okradla tam ležiaceho človeka.

Prečítajte si tiež: Tragédia pri Prešove: Auto nabúralo do stromu, spolujazdkyňa zahynula

„Preverovaním oznámenia bolo zistené, že páchatelia využili nepozornosť 24-ročného Pavla, ktorý spal na parkovisku. Vzali mu príručnú tašku, v ktorej mal elektronickú čítačku kníh, mobilný telefón, nabíjačku na mobil, slúchadla k mobilu, dva USB káble a zväzok kľúčov. Pavol mal tašku v bezprostrednej blízkosti pri sebe. Poškodenému mužovi vznikla škoda vo výške 200 eur,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Prečítajte si tiež: Pri dopravnej nehode vyhasol ľudský život: Muž bol na mieste mŕtvy!

Poverený príslušník začal v prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže. Na mieste boli zadržaní podozriví muži vo veku 32 rokov, 26 rokov, 29 rokov a 28 rokov – všetci pochádzajú z Rumunska. „Muži boli zo zadržania opatrením prepustení a spisový materiál bude odstúpený do Rumunska,“ uviedla J. Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM