Ľubomír Hudačko Šport

Šanca pre každého: Rozhodnite, kto sa stane ďalšou prešovskou športovou legendou!

Sieň slávy prešovského športu sa po roku opäť rozrastie o jednu športovú prešovskú veličinu. Rozhodnú o tom Prešovčania hlasovaní, šancu na to má ktokoľvek. Stačí vyplniť meno svojho favorita a víťaz sa pridá k predošlým laureátom, ktorí sa zapísali do dejín športu nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre každého: Rozhodnite, kto sa stane ďalšou prešovskou športovou legendou!
Zdroj: Dnes24.sk

Tou prvou sa stal ešte v roku 2011 Rudolf Horváth, v januári roka 2012 skvelá hádzanárka Mária Labayová a v roku 2013 bola do Siene slávy prešovského športu uvedená ďalšia športová legenda – futbalista telom i dušou Ladislav Pavlovič. V januári nového roka sa tak tento prestížny „klub“ rozšíri o ďalšieho významného športového člena, ktorý sa nezmazateľne zapísal do dejín prešovského športu.

Všetci Prešovčania majú šancu na to, aby sa zapojili do verejného hlasovania a posielali svoje hlasy elektronickou poštou na mailovú adresu miroslav.vlcek@presov.sk. Hlasovanie bude ukončené 15. januára 2014. Podmienky hlasovania: hlas je možné poslať len jednej športovej osobnosti, z jednej e-mailovej adresy je možné hlasovať len raz, hlasovať je možné len za bývalých športovcov (ktorí už nie sú aktívni vo vrcholovom športe).

Ocenenia spravidla získavajú tie športové osobnosti a športové družstvá, ktoré v tomto roku dosiahli výrazné úspechy na slovenskej a medzinárodnej športovej scéne. Slávnostné vyhlásenie a dekorovanie najúspešnejších športovcov má v našom meste dlhoročnú tradíciu. A ak by nestačili slová, za všetko hovorí fakt, že tento slávnostný akt oceňovania športovcov a športových družstiev sa uskutočňuje už neuveriteľných 53 rokov.

Športové kluby môžu svoje návrhy na „najúspešnejších športovcov“, „športové družstvo roka“ a „mládežnícke družstvo roka“ posielať do 10. januára 2014 na adresu: Mestský úrad v Prešove, oddelenie kultúry a športu, Jarková ul. č.26, tiež aj na spomínaný e-mail. V návrhu je potrebné uviesť meno a priezvisko športovca, názov klubu a najvýznamnejšie úspechy, ktoré dosiahol v tomto roku.

foto: archív šp 2012

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM