Šport

Saganovi to na Tour ide. Opäť skončil na pódiu a stále vedie!

Na najdlhšej trati celého ročníka Tour de France 2016 sa slovenský reprezentant nestratil a opäť potešil svojich priaznivcov.

Ilustračný obrázok k článku Saganovi to na Tour ide. Opäť skončil na pódiu a stále vedie!
Zdroj: TASR

Slovenský reprezentant Peter Sagan finišoval v závere 4. etapy Tour de France 2016 vedúcej zo Saumuru do Limoges na výbornom treťom mieste. Z víťazstva sa teší Nemec Marcel Kittel, ktorého víťazstvo musela potvrdiť až cieľová fotografia. Z druhej priečky sa teší Bryan Couqard.

Majster sveta Sagan tak pokračuje v úvode podujatia Grand Tour vo vynikajúcich výkonoch, v prvej a štvrtej etape skončil tretí, druhú dokázal vyhrať a v tretej skončil tesne za pódiom na 4. mieste. Rodák zo Žiliny si zároveň udržal žlté tričko vedúceho pretekára priebežného poradia a navyše získal aj to zelené, ktoré patrí lídrovi bodovacej súťaže.

PREČÍTAJTE SI: FANDÍME SAGANOVI: Skvelý cyklista si Tour udržal žlté tričko. Držte palce Peťovi a pošlite foto!

Tiňkov: Ak Sagan vyhrá ešte dve etapy, zostávam!

Majiteľ stajne Tinkoff Oleg Tiňkov pred časom vyhlásil, že po sezóne definitívne končí s podporou cyklistiky. Výkony Slováka Petra Sagana v úvode tohtoročnej Tour de France však môžu jeho rozhodnutie úplne obrátiť.
„Ak vyhrá ešte dve etapy, ostanem pri cyklistike," vyhlásil excentrický ruský podnikateľ, ktorý si nesmierne užíva to, že jeden z jeho lídrov už druhý deň nosí slávny „maillot jaune“. (TASR)

Sagan na Tour de France 2016 - 4. etapa
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM