Ľubomír Hudačko Správy

Rýchly prehľad z Prešova: 5 dôležitých správ z posledných dní

Jún nám začína finišovať, prichádzajú letné prázdniny, no v Prešove uhorková sezóna ani v týchto dňoch nehrozila. Prinášame vám prehľad piatich dôležitých správ tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Rýchly prehľad z Prešova: 5 dôležitých správ z posledných dní
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Eperia na Sekčove

Na Sekčove sú v pláne stavebné práce a to v súvislosti s výstavbou nákupného centra Eperia. Vo vizualizácii môžete už teraz v našom článku vidieť, ako bude po dokončení vyzerať.

Tásler o Dobrom festivale

Organizátor Miro Tásler zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej chcel hovoriť aj o budúcom desiatom ročníku. Jeho slová však mnohých Prešovčanov nepotešili. Vyslovil ich priamo v areáli Delne počas Dobrého festivalu. "O rok sa podľa neho podujatie možno vôbec neuskutoční. Viac čítajte v našom článku.

Sezóna kúpaliska na Trojke

Horúčavy sa dajú zahnať i kúpaním alebo oddychom pri vode. Šancu využiť tieto lákadlá máte aj na kúpalisku Sun Park na Trojke. Letná sezóna je totiž už v plnom prúde. Boli sme zvedaví, koľko tu tento rok zacvakáme za vstup.

Futbalisti začali s prípravou

Dôležitý moment sa udial aj v tábore futbalistov. Po troch rokoch sa pripravujú na novú sezónu pre najvyššiu súťaž. Najkratšiu pauzu medzi ročníkmi majú práve hráči Tatrana Prešov. Ešte 10. júna hrali o postup, teraz už začali s prvými tréningami. V tíme sa už objavila nová posila.

Plaza Beach spustila sezónu

Leto je definitívne tu aj pre nadšencov radovánok v bazénoch na Plaza Beach. Kúpalisko na Solivare totiž spustilo letnú sezónu. Pozrite si v našom článku prvé videá z miesta. Schladiť sa v horúčavách padne vhod napríklad aj na tomto mieste. Prví návštevníci to už využili hneď po otvorení.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM