Ľubomír Hudačko Správy

Rýchly prehľad v jednej kocke: Výber dôležitých správ z Prešova a okolia

Ak sa nestíhate podrobne venovať dianiu v Prešove a okolí, zorientovať vám pomôže náš rýchly prehľad dôležitých správ. Prinášame vám výber zaujímavostí z okresu, o ktorých sme informovali počas tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Rýchly prehľad v jednej kocke: Výber dôležitých správ z Prešova a okolia
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Pracovné ponuky z Prešova

Nájsť si prácu nie je jednoduchá vec. Uľahčiť to môže prehľad voľných pracovných miest. Najmä, keď je špeciálne určený práve pre Prešovčanov. Z údajov ústredia práce k 28.6.2016 sme vybrali presne 50 voľných pracovných miest. Všetky sú z Prešova.

Otvorenie Delne

V priebehu týždňa sme vám priniesli aj informácie týkajúce sa otvorenia areálu prírodného kúpaliska na Delni Navyše, o takmer týždeň neskôr sa chystá ešte aj slávnostné otvorenie. Tu sú všetky dôležité podrobnosti.

Finalistky Miss Domaša

Desiatka finalistiek Miss Domaša, ktorá vzišla z castingov po východnom Slovensku, je známa. Ktoré dievčatá zabojujú o titul kráľovnej krásy? O titul kráľovnej krásy sa budú uchádzať tieto dámy. Zoznámiť sa s nimi môžete prostredníctvom fotiek.

Program podujatí

Vytúžené letné prázdniny sú tu a my sme zaostrili na zaujímavý program počas tohto obľúbeného obdobia. Vybrali sme z neho 10 akcií, ktoré rozhodne odporúčame zažiť. Pozrieť sa môžete na športové, či kultrne akcie. Rozhodne je z čoho vyberať, pozrite si program.

Prešov kedysi

Zábery, ktoré potešia oči mnohých. V našom článku si z vtáčej perspektívy môžete pozrieť pohľad na celý Prešov. Celé to pritom bolo nakrútené z lietadla a ešte v minulom miléniu.. Už ste to videli?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM