Ľubomír Hudačko Krimi

Rozruch v prešovskom byte, v akcii lekár aj polícia: Najskôr hádka medzi partnermi a potom prišlo čosi horšie!

Rozruch v jednom z prešovských bytov. Podľa polície došlo medzi dvoma partnermi k vzájomnej slovnej hádke, no potom nastal útok!

Ilustračný obrázok k článku Rozruch v prešovskom byte, v akcii lekár aj polícia: Najskôr hádka medzi partnermi a potom prišlo čosi horšie!
Zdroj: TASR

V Prešove v byte jedného z obytných domov na Ulici Antona Prídavku podľa polície došlo k nezhodám medzi 35-ročným mužom a jeho družkou (50).

„V kuchyni bytu po predchádzajúcej vzájomnej slovnej hádke, vzájomnou osočovaní a pod vplyvom alkoholu muž pristúpil k družke, ktorú zozadu udrel do hlavy a krku. Napadnutá žena pri tomto útoku utrpela otvorenú ranu na hlave ako aj dve rezné rany na krku o dĺžke cca 1 – 3 cm,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Hovorkyňa dodala, že zranenia ženy si vyžiadali lekárske ošetrenie, no hospitalizáciu žena odmietla. „Na základe týchto udalostí vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví a zároveň z tohto skutku obvinil muža (35). Stíhaný je na slobode,“ dodala Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Hrozný nález: Objavené bolo mŕtve bábätko, ženu obvinili z vraždy!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM