Ľubomír Hudačko Rôzne

Rozhovor s Prešovčankou, ktorá zabojuje vo finále Miss: Michaela Šoltésová (20) nenosí masky, pripravuje si spev

Dve finalistky súťaže Miss stredných škôl sú z metropoly Šariša. Michaela Šoltésová (20) bude bojovať o titul s číslom 12, je to jej prvá skúsenosť v takejto súťaži. Porovnávajú ju napríklad s Ninou Dobrev, haló okolo súťaže si skôr necháva pre seba.

Ilustračný obrázok k článku Rozhovor s Prešovčankou, ktorá zabojuje vo finále Miss: Michaela Šoltésová (20) nenosí masky, pripravuje si spev
Zdroj: Dnes24.sk

Veríte si na titul?

Áno, inak by som sa do tejto súťaže neprihlásila. Postup do semifinálovej 12-ky mi potvrdil moje predpoklady. To však neznamená, že idem na istotu. Som si vedomá toho, že pri výbere zohrá úlohu veľa činiteľov.

Bojovali ste už o titul v inej MISS? Čo vaše okolie hovorí na ten boom okolo súťaže?

Nie, toto je moja prvá skúsenosť v takejto súťaži. Zatiaľ to moje okolie nejako zvláštne nevníma, myslím si, že to príde neskôr. No spolužiaci sa ma už začínajú vypytovať, prečo som sa s tým nepochválila a tak. Ja si to však nechávam skôr pre seba a najbližších, u ktorých viem, že ma podporia a nebudú mať ironické poznámky.

Ale plánujete sa venovať modelingu?

Ak prídu zaujímavé ponuky, tak áno.

Vás postup do finále vás prekvapil?

Prekvapil, to áno, ale myslím si, že som mala rovnaké šance ako všetky ostatné dievčatá.

Akú máte najsilnejšiu „zbraň“, na ktoré by mohli byť vaše súperky krátke?

Za svoju najsilnejšiu zbraň, ktorou by som mohla predčiť súperky, považujem svoju prirodzenosť a to, že sa nikdy na nič nehrám. Som presne taká, akú ma vidíte, zvonku aj zvnútra. Nenosím žiadne masky, čo je v tejto dobe už úplne bežné.

Aká bola vaša pohnútka prihlásiť sa do súťaže?

Do súťaže som sa prihlásila preto, lebo jednak som to chcela skúsiť už dávno a jednak chcem získať nové, nenahraditeľné skúsenosti v tejto oblasti. Teším sa, že spoznám veľa ľudí s rovnakými záujmami, ktorých spája rovnaký cieľ.

Ste hrdá na to, že ste z Prešova? Z nášho mesta je mnoho krásnych dievčat, čím to môže byť?

Áno, som hrdá na to, že som z Prešova, je to moje rodné mesto. Priala by som si, aby sa viac zviditeľnilo, v tom dobrom slova zmysle. Celkovo na celom Slovensku sú pekné dievčatá, to hovoria všetci. No zvlášť vraj na východe.

Porovnávajú vás s niekym známym? Vadí vám to?

Porovnávajú ma občas so Selenou Gomez alebo s Ninou Dobrev (Elena z Upírskych denníkov). Nevadí mi to, mám obe rada a obdivujem ich.

A čo by ste urobili, ak by vás vyhlásili za miss?

Samozrejme budem prekvapená a veľmi potešená. Ale zároveň si uvedomujem, že hneď potom nastúpi pocit zodpovednosti kvôli povinnostiam, ktoré sa viažu k tomuto titulu.

Pripravujete sa aj nejako špeciálne na súťaž?

Nejako špeciálne nie, samozrejme, musím si pripraviť pieseň do voľnej disciplíny, ktorú budem spievať. Chcem sa zdokonaliť v chôdzi na vysokých podpätkoch, kedže mojou obľúbenou obuvou sú tenisky. A taktiež musím zapracovať na rovnom držaní tela.

foto: Ľuboš Pitoňák

Michaela Šoltésová
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM