Ľubomír Hudačko Kultúra

Richard Müller sa predstaví v Prešove o necelý mesiac: Už teraz pridáva ďalšie koncerty!

Richard Müller dostal k narodeninám krásny darček! Jeho najnovší hudobný projekt Hlasy so skupinou Fragile má úspech ešte pred štartom, v najväčších mestách, kde v rámci turné vystúpi legendárny spevák pridáva ďalšie koncerty! Na famózneho interpreta sa môže tešiť aj Prešov.

Ilustračný obrázok k článku Richard Müller sa predstaví v Prešove o necelý mesiac: Už teraz pridáva ďalšie koncerty!
Zdroj: Dnes24.sk

Richard Müller a skupina Fragile predvedú dychvyrážajúcu formu interpretácie na 35-ich koncertoch od Teplíc až po Prešov. V treťom najväčšom meste na Slovensku sa predstaví už 8.10.2013 v Kine Scala. Diváci si ho však môžu vychutnať duplikovane v iných mestách, už teraz totiž pridáva ďalšie koncerty.

„Pre veľký záujem sme pridali koncerty v Prahe, v Bratislave a v Košiciach. Samozrejme, bude to náročné, pretože budeme mať zdvojené koncerty. Ale skúšky ukázali, že sa to dá. Teraz už naozaj nezávisí na ničom inom, len na tom, akým spôsobom to zarezonuje u publika," konštatuje Richard Müller.

So skupinou Fragile predvedie skladby v nových úpravách bez použitia jediného nástroja. Kapelníkom skupiny a tvorcom aranžmánov je Braňo Kostka. Okrem neho tvoria Fragile skvelí speváci Soňa Norisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Jana Golisová, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík.

„Tento krát je to pre nás niečo nové. Nielen v tom, že spievame spolu s Richardom, ale hlavne to, že na turné budeme spievať celý koncert pre nás nové aranžmány. Takže to je veľká výzva. O čo to bude náročnejšie, tak tým bude naša radosť väčšia, keď sa to podarí. Tešíme sa hlavne na to, že budeme spievať slovenské piesne a navyše Richardov repertoár, ktorý je nám blízky a veľmi konvenuje slovenskému a českému publiku,“ teší sa na turné kapelník Braňo Kostka.

Richard Müller a Fragile
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM