Ľubomír Hudačko Správy

Pútali pozornosť Prešovčanov počas uplynulých dní: Top témy týždňa v jednej kocke

Ani uplynulý týždeň sa život v Prešove nezastavil. A Prešovčania sa o dianie vo svojom meste zaujímali. Spomedzi všetkých tém vyberáme tie, ktoré najviac upútali pozornosť našich čitateľov. Čo bolo v Prešove na pretrase?

Ilustračný obrázok k článku Pútali pozornosť Prešovčanov počas uplynulých dní: Top témy týždňa v jednej kocke
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Ani sme sa nenazdali a je tu koniec ďalšieho májového týždňa. Rovnako ako vo svete sa i v našom meste neustále niečo deje. Na spravodajskom portáli Prešov 24 vás o tom pravidelne informujeme. Ktoré témy spomedzi všetkých boli počas uplynulého týždňa tie najčítanejšie?

Rozhovor s učiteľkou

Pozitívne naladená, milujúca Prešov a svoju prácu. Taká je učiteľka Ľuboslava Vašková z prešovského Gymnázia Jána Adama Raymana. V rozhovore nám prezradila aj to, čo je na jej práci najťažšie a čo najkrajšie. Sympatická Ľuboslava Vašková viac prezradila v rozhovore.

Prešovčanka v detstve

Vtedy ešte nikto netušil, aká kariéra ju čaká. No podľa šibalského úsmevu a záhadného pohľadu je čosi možné vydedukovať. Spoznali ste, o ktorú známu Prešovčanku na zábere z jej detstva ide?

Dni mesta Prešov

Už sa to blíži. Začiatok júna bude patriť Dňom mesta Prešov. Obľúbené podujatie prinesie množstvo sprievodných akcií a kultúrnych vystúpení. Už teraz si môžete vyberať z programu jednotlivých dní, čo je vaša šálka kávy.

DOD v Dopravnom podniku

Bude to zábava, na ktorú sa čakalo celý rok. Chystá sa totiž podujatie, počas ktorého vystúpia aj Prešofske mapkare. Na čo všetko sa môžete tešiť? Osobitne sú pozvané všetky deti v rámci Medzinárodného dňa detí.

Nová posila na súde

Stal sa novou posilou prešovského okresného súdu, na dôležitý post ho vymenoval prezident Andrej Kiska. Michal Drimák bude obliekať sudcovský talár na prešovskom okresnom súde. Desať rokov zastával post hovorcu Krajského súdu v Prešove.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM