Ľubomír Hudačko Od Vás

Pútali na seba pozornosť všetkých okoloidúcich: Po Prešove jazdili Mikulášovia na harlejoch!

Potešili najmenších, aj seba! Mikulášsky deň v Prešove sa rozhodne neniesol len v podobe večerňajšieho programu na hlavnom pódiu. Okrem neho si totiž cestu do centra mesta našli aj jeho ďalší súkmeňovci a vyvolávali v radoch okoloidúcich otázniky. Aký mali cieľ brázdiť mesto na motorkách?

Ilustračný obrázok k článku Pútali na seba pozornosť všetkých okoloidúcich: Po Prešove jazdili Mikulášovia na harlejoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Sadli na motorky a rozveselili najmenších! V Prešove sa to na Mikuláša hemžilo mužmi v červenobielom kostýme.

Niekoľko z nich neváhalo a sadlo na motorky, čím Hlavnú ulicu doslova zablokovali. Okoloidúci sa nestačili čudovať, keď im pred nosom prifrčali a ponúkli sladkú dobrotu. Potešené boli však hlavne ich ratolesti, ktoré, ak boli celý rok dobré, mali nárok na maškrtu.

„Pre potešenie detí sme navštívili s našimi HD bratmi z HOG Chapter Prešov Slovakia deti v detskom domove v Prešove a na hlavnej ulici v Prešove, kde sme rozdali sladké produkty,“ uviedli zástupcovia prešovského Harleyáku.

Potom sa pripojili k svojim moto priateľom v Košiciach a spolu s cca 120 motorkármi urobili radosť aj deťom na košickej Hlavnej ulici. Darčeky spolu odniesli okrem toho aj detičkám na Detskú onkológiu v Košiciach. A ako to celé vyzeralo si môžete pozrieť vo fotogalérii!

Čítajte viac o Mikulášskej nádielke!

foto: hd

Mikulášov na motorkách ste isto nevideli: Zjavili sa na Hlavnej v Prešove!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM