Ľubomír Hudačko Správy

Prví víťazi bločkovej lotérie? Šťastie sa usmialo aj na nakupujúceho z Prešova

Medzi prvými víťazmi Národnej bločkovej lotérie je aj zákazník z Prešova! Šťastlivec získal 1 000 eur, prvú cenu si odniesol taktiež kupujúci z východného Slovenska a výhra iste potešila aj Humenčana.

Ilustračný obrázok k článku Prví víťazi bločkovej lotérie? Šťastie sa usmialo aj na nakupujúceho z Prešova
Zdroj: Webnoviny.sk

Prešovčan sa môže tešiť z výhry v hodnote 1 000 eur, jeho registračný kód bol 51N9EI69IUM0K.

Kupujúci, ktorý vyhral prvú cenu, urobil nákup za 6,31 eura v košickej Šaci. Na druhú cenu stačil zákazníkovi v Šahách len 1,52-eurový nákup.

Spomedzi výherných bločkov mal teda práve tento nákup ani nie za 2 eurá, majiteľ skončil na druhom mieste a vyhral tritisíc eur. Najvyššiu hodnotu, až 15,46 eura mal bloček, ktorého majiteľ skončil na treťom mieste a vyhral 2,5 tisíca eur.

Národná bločková lotéria bude pokračovať najbližším žrebovaním 14. októbra. Už 28. októbra prebehne žrebovanie hry Prvá šanca. V rovnaký deň vyžrebujú aj víťazov prvého kola hry Druhá šanca, v ktorej sa hrá o automobily. Podľa šéfa Tiposu Ladislava Kriška je do ďalšieho kola registrovaných už viac než 600 tisíc bločkov. Následne sa bude konať tretie žrebovanie hry Prvá šanca. V rovnaký deň budú vyžrebovaní aj víťazi prvého kola hry Druhá šanca, kde sa hrá o automobily.

„Víťaz registroval v prvom kole spolu 183 blokov z 15 rôznych predajní,“ povedal minister financií Peter Kažimír.

Okrem hlavného výhercu si ďalší deviati vyžrebovaní rozdelia ceny vo výške 3000, 2500, 2000, 1000, 500, 400, 300, 200 a 100 eur. Všetky zaregistrované bločky boli pravé, a tak kontrolóri nemuseli využiť žiadneho z vyžrebovaných náhradníkov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM