Rôzne

Pripravte sa na to vopred: Chystá sa zmena chodu liniek v prešovskej MHD

Pozor na zmeny v prešovskej MHD. Dopravný podnik chystá cez víkend iný chod niektorých liniek a tiež bude uzavretá Hlavná ulica.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na to vopred: Chystá sa zmena chodu liniek v prešovskej MHD
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu 9.7.2017 sa vo Veľkom Šariši koná odpustová slávnosť. Linka číslo 45 bude premávať po obchádzkovej trase cez ulice Pivovarská – Staničná – M. Slovenskej – Gardom – M. R. Štefánika a zastávka Medulienka.

Obchádzka pritom podľa informácií z Dopravného podniku platí pre spoje s odchodom o 10.22h a 11.22h na trase Delňa – Veľký Šariš. Z Veľkého Šariša spoje začnú zo zastávky Medulienka o 11.03 a 12.03. Vynechané budú zastávky Námestie svätého Jakuba, Varoš a Veľký Šariš obojsmerne, Medulienka a Štefánikova (smer konečná Veľký Šariš).

Linka číslo 21 bude zachádzať z Malého Šariša do Veľkého Šariša na spojoch o 9.40h a 11.40h Fintice – Malý Šariš – Veľký Šariš. Odchody z Veľkého Šariša o 10.25h a 12.25h. „Upozorňujeme cestujúcich aj na uzávierku Hlavnej ulice v Prešove. V čase od 8:00 do 16:00 premávajú linky v Prešove po obchádzkovej trase cez Okružnú ulicu,“ uviedol informácie prešovský Dopravný podnik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM