Ľubomír Hudačko Futbal

Príkladný bojovník zelenobielych farieb v tíme končí: V Tatrane sa rozlúčili s Jánom Papajom

Skúsený obranca či záložník Ján Papaj (35) už viac zelenobiely dres futbalového Tatran neoblečie. S vedením klubu sa dohodol na rozviazaní zmluvy, tím tak stráca príkladného bojovníka, ktorý neuhol lopte v žiadnom súboji.

Ilustračný obrázok k článku Príkladný bojovník zelenobielych farieb v tíme končí: V Tatrane sa rozlúčili s Jánom Papajom
Zdroj: Dnes24.sk

V Tatrane Prešov odohral viac ako šesť rokov, preslávil sa urputnou bojovnosťou o každú loptu. Tím viedol aj ako kapitán, známy je jeho výstavný gól do siete Senice.

„Po vzájomnej dohode sme sa korektne rozišli. Aj touto formou sa chceme Jánovi Papajovi poďakovať za jeho dlhoročné služby v drese 1. FC Tatran Prešov. Patrí mu naše poďakovanie za jeho profesionalizmus pri plnení povinnosti hráča, odvedenú prácu a výkony, ktoré dlhodobo podával pre tento klub," uviedol pre oficiálny web Tatrana člen predstavenstva 1. FC Tatran Prešov zodpovedný za športovú činnosť Artúr Benes.

Ján Papaj pôsobil v klube od roku 2008. Predtým tento rodák z Liptovského Mikuláš a odchovanec futbalu v Dovalove hral aj v v Liptovskom Hrádku, Novákoch, Topoľčanoch, Prievidzi a Senci.

foto: 1fctatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM