Ľubomír Hudačko Správy

Pridáte sa? V Prešove odštartovali brigády na skrášlenie nášho mesta

Festival Milujem svoje mesto sa uskutočňuje už aj v Prešove. Je aj príspevkom organizátorov k oslavám 770. výročia prvej písomnej zmienky o meste.

Ilustračný obrázok k článku Pridáte sa? V Prešove odštartovali brigády na skrášlenie nášho mesta
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

K festivalu priateľstva a dobrovoľníckej činnosti sa stále môžete pridať. Čo sa vlastne robí? Účastníci upratujú centrum mesta od Domu kultúry po Železničnú stanicu, hrabú trávnaté porasty, natierajú zábradlia, čistia stĺpy verejného osvetlenia od reklám, či upravujú okolie školských zariadení, športových areálov mesta a vodnej nádrže Delňa.

„Brigády sa konajú v dňoch 22. 5. – 27. 5. 2017. Od pondelka do piatka v čase od 8:30 do 12:30 hlavne pre školy a organizované skupiny, v sobotu v čase od 8:30 do 13:30 najmä pre jednotlivcov a rodiny,“ konkretizoval tlačový referent Msú v Prešove Milan Grejták.

V spolupráci s mestom Prešov je na jednotlivých stanovištiach pripravený potrebný materiál, nástroje a ochranné pomôcky. Prineste si pracovné oblečenie a obuv, pracovné rukavice a dobrú náladu.

„V piatok 26.5. o 19.00 sa v rámci festivalu uskutoční na Hlavnej ulici koncert skupiny eSPé a v sobotu od 14.00 bude pri zakončení festivalu pre účastníkov pripravený aj guľáš,“ dodal Grejták.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM