Kultúra

Príchod Stevena Seagala do Prešova je tu čo nevidieť: Čo hviezda požaduje do svojej šatne?

Už sa to blíži! Dobrý festival je hlavne pre Prešovčanov veľkým sviatkom hudby a presne to sa chystá na miestnom Amfiteátri aj o niekoľko dní. Najväčším lákadlom bude iste Steven Seagal, ktorý sa predvedie so svojou kapelou ako hudobník. Aké má požiadavky na organizátorov.

Ilustračný obrázok k článku Príchod Stevena Seagala do Prešova je tu čo nevidieť: Čo hviezda požaduje do svojej šatne?
Zdroj: Webnoviny.sk

Headliner prešovského festivalu odohrá svoj part už na budúcu sobotu 21.6. Očakáva sa príval návštevníkov, ktorí budú zvedaví na prevedenie známeho herca pri gitare a mikrofóne. K veľkým menám na podujatiach podobného typu patria aj požiadavky na organizátorov.

"Do šatne chce vegetariánske jedlá, ale aj jedlá zo zdravej hovädziny, kolu a kolu light,“ prezradil Miroslav Tásler zo skupiny IMT Smile podľa čas.sk , ktorý bude vystúpenie akčného superhrdinu v amfiteátri zastrešovať. Podľa neho ide o štandardné žiadosti nepresahujúce rámec renomovaných kapiel.

Okrem Prešova aj v Strážskom

Steven Seagal na druhý deň, 22.6., povedie workshop Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu v Aikido Petrom Tomkom v dojo Red Dragon v športovej hale v Strážskom.

Na tréningu sa zúčastnia členovia Red Dragon a členovia iných združení Aikida zo Slovenska i zahraničia, teda ľudia, ktorí cvičia bojové umenia, hlavne Aikido. Red Dragon – Aikido training center Slovakia do roku 2006 šírilo myšlienky línie Aikida Yoshinkan. Od roku 2007 je mentorom výučby Christian Tissier, držiteľ 7. danu Aikida Aikikai.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM