Ľubomír Hudačko Rôzne

Príbeh, ktorý sa dotkol sŕdc mnohých Prešovčanov: Osud Mariána nie je ľuďom ľahostajný!

Príbeh, ktorý sa dotkol sŕdc celého Slovenska. Prešovčan Mariána Nalepa, ktorého osud ťažko skúša, zistil, že po odvysielaní relácie Vila Rozborila sa začalo ozývať mnoho ďalších ľudí, ktorým jeho osud nie je ľahostajný.

Ilustračný obrázok k článku Príbeh, ktorý sa dotkol sŕdc mnohých Prešovčanov: Osud Mariána nie je ľuďom ľahostajný!
Zdroj: TASR

„Za posledný mesiac sa udialo toľko veľa toho pozitívneho pre moju rodinu, a to vďaka ľudom, ktorých pomoc mi odbremenila moje finančné dlhy," povedal dojatý Marián.

Vďaka pomoci Borisa Kollára a Pavla Hagyariho, ktorý mu aj v minulosti viackrát pomohol, sa mu dýcha ľahšie: "Môžem sa teraz viac sústrediť na deti a na seba po zdravotnej stránke. Moja chrbtica, kĺby a psychika by sa potrebovali dať dokopy. Tak dúfam, že sa tak stane,“ zneli ďakovné slová Mariána Nalepu.

Verejnú zbierku vyhlásil Sociálny Prešov v spolupráci s mestom a je to forma spolupatričnosti, ktorou sa môže každý z nás podieľať malou kvapkou pomoci. Finančné prostriedky je možné zasielať od 20.10.2014 až do konca roka. Priebežne bude verejnosť informovaná o stave účtu a použití finančných prostriedkov na webe mesta.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM