Ľubomír Hudačko Správy

Pri prešovskej radnici čaká každý deň: Poznáme podrobnosti o špeciálnej novinke!

Niečo, čo v Prešove chýbalo. Takou je špeciálna novinka, o ktorej už poznáme podrobnosti. Čaká pri radnici každý deň a poteší nielen Prešovčanov.

Ilustračný obrázok k článku Pri prešovskej radnici čaká každý deň: Poznáme podrobnosti o špeciálnej novinke!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Autobus, ktorý sa svojou originálnou potlačou už na prvý pohľad od tých ostatných odlišuje – to je novinka v meste, tzv. Prešovská 49-tka. Mesto totiž pripravilo pre svojich návštevníkov novú atrakciu – vyhliadkový autobus.

Prečítajte si tiež: Letné kúpalisko na Trojke v Prešove trochu inak: Pozornosť tam pútala plážová hádzaná

„Prešovská 49-tka je pre turistov k dispozícii dvakrát denne počas letnej sezóny od 1. júla do 31. augusta. Odchádza spred radnice o 13:00 a 15:00 a to aj počas víkendov a sviatkov. Účastníci vyhliadkovej jazdy okrem histórie mesta spoznajú niektoré budovy Solivaru, viaceré prešovské sídliská, uvidia aj unikátne architektonické skvosty ako cyklistický velodrom, vodárenskú vežu či prešovskú Kalváriu,“ pozýva na jazdu prešovské Mestské informačné centrum.

Prečítajte si tiež: Vstupné na Delňu oproti minulému roku zmenili: Koľko po novom zacvakáme?

Výklad bude popretkávaný o mnohé zaujímavosti aj zo súčasného diania v Prešove. Autobus je navyše klimatizovaný a jeho maximálna kapacita je 20 miest. „Cena riadneho lístka sú 4 eurá, zľavnený je za 2 eurá pre dôchodcov, invalidov a deti vo veku 0–15 rokov,“ uviedlo ďalej dôležité podrobnosti informačné centrum.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM