Monika Földešiová Krimi

Pri dopravných nehodách v kraji utrpeli zranenia viaceré osoby

Na území Prešovského kraja došlo dnes k viacerým dopravným nehodám, pri ktorých utrpelo zranenia niekoľko účastníkov cestnej premávky. Do kolízie sa dostali osobné i nákladné motorové vozidlá a v poslednom prípade aj autobus.

Podľa slov Kataríny Ondrichovej z prešovského Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru sa dopoludnia zrazili pri obci Nižná Šebastová, okres Prešov, osobné a nákladné auto. Dvaja ľudia utrpeli zranenia, pričom jednu osobu museli hasiči po zakliesnení vyslobodiť z vozidla prostredníctvom hydraulických nožníc. Vodiča Opela Tigra previezli záchranári s ťažkými zraneniami do prešovskej nemocnice.
„K ďalšej nehode došlo v Prešove na ulici Armádneho generála Svobodu. Zrazili sa tam dve motorové vozidlá a zranenia utrpeli štyri osoby, z toho jedno dieťa,“ konkretizovala Ondrichová.
O poslednej dopravnej nehode informovala TASR Jana Karnišová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Došlo k nej krátko pred 13.00 h v obci Kečkovce, okres Svidník. Do kolízie sa dostalo osobné motorové vozidlo s autobusom, ktorý sa prevrátil na bok. Podľa predbežných informácií utrpeli zranenia piati ľudia.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM