Ľubomír Hudačko Krimi

Prešovský policajt neváhal a rozhodol sa pre akciu mimo služby: Počul podozrivé zvuky, toto potom nasledovalo!

Nemal službu, ale aj tak konal. Prešovský policajt totiž počul podozrivé zvuky v lokalite, kde býva a podľa mužov zákona pohotovo zakročil a zadržal podozrivého muža.

Ilustračný obrázok k článku Prešovský policajt neváhal a rozhodol sa pre akciu mimo služby: Počul podozrivé zvuky, toto potom nasledovalo!
Zdroj: Dnes24.sk

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – sever obvinil Radomíra (38) z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla.

„Obvinený muž mal pred obytným blokom na Ulici Prostějovskej v Prešove, kameňom rozbiť sklo na osobnom motorovom vozidle značky Škoda Fabia, vojsť cez rozbité okno do vozidla a pokúsil sa ho zmocniť. Policajt príslušného obvodného oddelenia, ktorý býva v tejto lokalite, počul podozrivé zvuky a napriek tomu, že nebol v službe pohotovo zakročil. Podozrivého muža zadržal a zabránil mu dokonať trestný čin,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Podľa policajnej hovorkyne, majiteľke poškodeného vozidla vznikla poškodením vozidla škoda najmenej 200 eur. Podozrivý Prešovčan bol umiestnený do cely policajného zaistenia. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol prepustený na slobodu. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ zakončila Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Prešovská primátorka odvolala riaditeľku základnej školy na Sibírskej ulici!

Prešovčan (29) na Sekčove narazil s BMW do zaparkovaného au­ta!

Nešťastie na priechode v Prešove: Došlo k zrážke auta so 17-ročnou chodkyňou!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM