Ľubomír Hudačko Rôzne Rôzne

Prešovskí poslanci rokovali a zrazu prišlo milé prekvapenie: Aha, ako im bolo spríjemnené zastupiteľstvo! FOTO

To tu azda ešte nebolo. V Prešove počas rokovania poslancov prišla situácia, ktorú by čaka len málokto. Všetkým zástupcom ľudu bolo výrazne spríjemnené zastupiteľstvo. Veď čítajte, čo sa vlastne dialo...

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí poslanci rokovali a zrazu prišlo milé prekvapenie: Aha, ako im bolo spríjemnené zastupiteľstvo! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

V rámci bodu vystúpenia obyvateľov túto možnosť využili aj Prešovskí heligonkári. Zámer predstaviť sa počas zastupiteľstva bol podľa slov člena Prešovských heligonkárov Jozefa Kravjara prozaický. Teda láska k ľudovej hudbe a folklóru.

„Naša skupina mieni svoju činnosťou reprezentovať mesto Prešov ľudovou hudbou a zvyklosťami nielen na východe Slovenska. Ako reprezentanti mesta, okresu ale aj VÚC sme si dovolili navrhnúť v logu našej skupiny erb mesta Prešov. Podali sme si písomnou cestou aj žiadosť na to, aby nám primátorka nosenie tohto znaku v logu svojim rozhodnutím umožnila. Osobnou formou predkladám hudobnú vložku našej skupiny,“ uviedol člen Prešovských heligonkárov Jozef Kravjar.

V mene skupiny následne všetkým poprial krásne sviatky. Primátorke a poslancom tak bolo rokovanie spríjemnené kultúrnym vystúpením, ktoré tu ešte nebolo.

Môže vás zaujímať:

Rokovanie na zastupiteľstve v Prešove ešte takmer ani nezačalo… A poslanec už po pár minútách navrhol prestávku!

Nepríjemnosti počas rokovania poslancov: Prešovské zastupiteľstvo narušili problémy poslanca aj primátorky!

Mestský poslanec to povedal počas rokovania narovinu: Nevydrižňajme sa ľuďom! VIDEO

foto: Mesto Prešov

Kultúrna vložka počas zastupiteľstva: Poslancov potešili vystúpením heligonkári
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM