Krimi

Prešovskí policajti okamžite vyrazili do akcie: Obdržali mimoriadne mrazivý telefonát!

Niektoré telefonáty na tiesňovú linku 159 sa vymykajú z bežných oznámení. Mestská polícia Prešov informovala, že obdržala práve jeden z takýchto hovorov!

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí policajti okamžite vyrazili do akcie: Obdržali mimoriadne mrazivý telefonát!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovská Mestská polícia uviedla, že vďaka rýchlej reakcii jej príslušníkov sa podarilo zachrániť život, na ktorý si chcel siahnuť človek v zlom psychickom stave.

"Niektoré telefonáty na tiesňovú linku 159 sa vymykajú z bežných oznámení. Taký bol aj ten, v ktorom človek na druhej strane telefonickej linky prešovským mestským policajtom oznámil, že si chce siahnuť na život. Osoba, ktorá chcela spáchať samovraždu, bola evidentne v zlom psychickom stave. Našťastie zrejme zapracoval pud sebazáchovy a túto skutočnosť nám dotyčná osoba oznámila na tiesňovú linku 159,“ povedal Slavomír Pavelka z Mestskej polície Prešov.

Ten zároveň dodal, že po telefonáte nasledovala okamžitá reakcia prešovských strážcov poriadku. Doplnil, že operátor hneď privolal rýchlu zdravotnú pomoc. "A ďalej komunikoval so zúfalým človekom. Medzitým k tejto osobe okamžite vyslal aj hliadku na preverenie situácie, ktorá pri nej počkala až do príchodu zdravotníckeho personálu. Napokon našťastie všetko dobre dopadlo,“ uviedol S. Pavelka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM