Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovskí gymnazisti zažili prekvapenie ako hrom: Na ich stužkovú zavítal prezident

Vzácna návšteva na stužkovej. Prešovských gymnazistov prišiel do PKO podporiť hosť, aký sa na takejto slávnosti len tak nevidí. Zavítal tam prezident.

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí gymnazisti zažili prekvapenie ako hrom: Na ich stužkovú zavítal prezident
3
Galéria
Zdroj: Facebook Andrej Kiska

Kto by to bol povedal, že práve na ich stužkovú príde taký hosť? Prešovškí gymnazisti majú o dôvod viac spomínať na svoju slávnosť.

Návšteva prezidenta

Študentov Oktávy A prešovského Gymnázia na Konštantínovej ulici prišiel pozrieť na ich stužkovú prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. Stalo sa tak v piatok v prešovskom PKO.

„Našu piatkovú slávnosť ozvláštnila návšteva pána prezidenta, ktorá bola len jedným z mnoha prekvapení večera. Jeho slová a prítomnosť boli pre nás veľkým povzbudením do budúcnosti,“ uviedla na margo nevšednej návštevy študentka Michaela.

Čo uviedol Andrej Kiska?

Sama hlava štátu návštevu okomentovala na svojom facebooku. „V mojom veku si to už môžem dovoliť povedať, všetkým maturantom sa končí jedno z najkrajších období života. Končí sa obdobie stužkových. Nemal som možnosť zúčastniť sa na všetkých, na ktoré som dostal pozvania, ale stihol som jednu. V piatok večer som bol na stužkovej gymnazistov z ulice Konštantínova v Prešove,“ uviedol Andrej Kiska.

Podľa prezidenta práve na strednej škole vznikajú najpevnejšie priateľstvá, ktoré nás sprevádzajú celý život. Hovorí to na svojich prednáškach všetkým študentom a povedal to aj maturantom v Prešove.

„Prosím, nezabudnite sa vrátiť a pomôžte našej krajine, aby sa tu všetkým žilo lepšie. Pani triedna učiteľka mi povedala, že ste boli mimoriadny ročník a je medzi vami veľa talentov. Verím, že nielen celej vašej triede, ale všetkým maturantom sa splnia sny, ktoré máte. Verím, že budete žiť štastný život. To vám zo srdca prajem,“ dodal prezident.

Nezabudnite si pozrieť aj priloženú fotogalériu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Stužková prešovských maturantov? Prišiel na ňu Andrej Kiska, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Facebook Andrej Kiska
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM