Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovské podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta

Prenosy z hokejového šampionátu si Prešovčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Prešovské podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta
Zdroj: TASR

Prešovčania hokej milujú, čo dokazujú každým rokom počas majstrovstiev sveta. Chýbajúce plátno na námestí v posledných rokoch dokážu vynahrádzať pohostinstvá a bary. Tie sa aj tento rok musia prichystať na nápor hokejových fanúšikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené prevádzky v centre mesta.

Na plátne aj obrazovkách

Premietať sa v DrinkIn Bare budú všetky zápasy základnej skupiny vrátane prvého, ktorý začína skoro na obed 2.5.2015: „Po ňom si večer od 21:00 dajú svoje funky sety Back2love Djs a tiež aj v sobotu 9.5.2015 večer od 21:00,“ uvádzajú zástupcovia podniku. Fanúšikovia sa môžu tešiť na premietanie aj v ďalšom podniku, tentoraz U Greka na Švábskej ulici: „Zápasy budeme premietať, rovnako ako každý rok,“ vysvetlili nám ich zástupcovia.

Takisto sa na MS v hokeji chystajú aj v podniku Staré časy: „Plánujeme premietacie plátno, nateraz to finalizujeme a chceli by sme to spustiť niekedy v piatok. Každý zápas Slovenska je v pláne vysielania,“ uviedol pre portál Prešov 24 majiteľ Matúš Sakáč.

Vychutnať si hokejovú atmosféru si budete môcť aj v Pumpa music clube: „Určite budeme premietať, budeme mať namontovanú projekciu a nie je v tom problém. Ľudia sa môžu zastaviť, už v sobotu počas nášho prvého zápasu to bude v plnej prevádzke,“ potvrdil premietanie Martin Mikloš.

Zápasy nielen, keď bude hrať SR

„Všetky zápasy zrejme nie, ale určite budeme premietať. Ak prídu ľudia s cieľom pozrieť si hokej, bude to tu pre nich pripravené,“ hovorí Peter Kováč z podniku La Gondola. V Bizarre na Prostějovskej ulici sa môžete tešiť na premietanie takisto: „Určite sa budú vysielať zápasy Slovenska a predpokladám, že aj iné duely, pokiaľ naši hrať nebudú. Tiež k tomu teda bude pripravené plátno,“ zreferoval Patrik Jáger.

Štaitstiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás prár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Čítajte tiež:

Známi Prešovčania priznávajú, aj nás pohltí hokejová horúčka: Takto si vychutnáme zápasy!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM